dinsdag 19 januari 2016

Poco Loco Gang - Poco loco

De zomer stroomde uit je radio als je Poco Loco van de Poco Loco Gang opzette. De lekkere beats, de zonnige klanken en de kleurige clip maakten het tot een heerlijke zomerplaat. Het opzwepende ritme en de aanstekelijke melodielijn zorgden er daarnaast voor dat je het al vanaf de eerste keer mee kon zingen. Dé ingrediënten voor een zomerhit. Het was dan ook niet gek dat het nummer de Nederlandse Top 40 bereikte.

De zomer stroomde uit je radio als je Let’s go to the party van de Poco Loco Gang opzette. De lekkere beats, de zonnige klanken en de kleurige clip maakten het tot een heerlijke zomerplaat. Het opzwepende ritme en de aanstekelijke melodielijn zorgden er daarnaast voor dat je het al vanaf de eerste keer mee kon zingen. Dé ingrediënten voor een zomerhit. Het was dan ook niet gek dat het nummer de Nederlandse Top 40 bereikte.

De zomer stroomde uit je radio als je Tropical Paradise van de Poco Loco Gang opzette. De lekkere beats, de zonnige klanken en de kleurige clip maakten het tot een heerlijke zomerplaat. Het opzwepende ritme en de aanstekelijke melodielijn zorgden er daarnaast voor dat je het al vanaf de eerste keer mee kon zingen. Dé ingrediënten voor een zomerhit. Het was dan ook niet gek dat het nummer de Nederlandse Top 40 bereikte.

…Maar bij de vierde plaat was het effect toch wel een beetje uitgewerkt. Het nummer Come along kwam niet verder dan de Tipparade. De twee dj’s van de discotheek ‘Poco Loco’ uit het Belgische Ninove vonden het allang best. Zij hadden nooit verwacht dat hun platen in die nieuwe, tot ‘happy house’ gebombardeerde, sound zó enorm zouden aanslaan. De zangeres en de dansers die het project een gezicht gaven waren toen overigens al lang gestopt: het viel niet meer te combineren met hun gewone leven.

Na de vierde single werden er nog wel pogingen gedaan om in een andere bezetting het succes nieuw leven in te blazen. Maar daarvan zal alleen de single Chirpy cheep cheep wellicht ergens ver weg heel misschien nog een klein belletje doen rinkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten