dinsdag 19 april 2016

Peter Andre - Mysterious girl

Och wat had ik hem óók graag gehad. Zo’n wasbordje. Maar ja ik had in 1996 een lichaam dat je het beste kunt omschrijven als een gratenpakhuis. En met mijn bijna twee meter zag het er ook nog niet eens uit. En om je dan te begeven naar de sportschool om onder het bulderende gelach van spierbundels en krachtpatsers direct weer weggehoond te worden was een zelfkastijding die ík in ieder geval níet wenste te ondergaan.

Maar ja… Welke keuze had je? Je bent zestien, gaat voor het eerst naar ‘de discotheek’ en hoopt toch op een beetje aandacht van de andere kunne. En als er dan iemand meer dan dagelijks op TMF loopt te shinen met zijn strakke, gespierde buik, kan je natuurlijk niet achter blijven. Alleen viel ik na vijf sit-ups om. Een kansloze missie.

Dus zat er weinig anders op dan heel hard te hopen dat de hype snel over waaide. Maar Peter Andre hield het maar liefst 15 weken vol in de vaderlandse hitparades en zo moesten wij de hele zomer met lede ogen aanzien hoe onze gladjakkerende seksegenoten tijdens Mysterious girl naar buiten sneakten met de meisjes die wíj voor ogen hadden. Simpelweg omdat zij wél een sixpack hadden.

Jaloersmakend was het. En frustrerend. En dat nummer? Afschuwelijk! Veel slechter hadden ze ze tot dan toe niet gemaakt. Zelfs de Foetsie’s met Hij maakte me gek met z’n vingers waren nog vele malen beter. Bah! En die Peter Andre, die viel vást op mannen. Dat kón haast niet anders!

Maar helaas… ook dát zou niet waar blijken te zijn. Want in 2004 sloeg hij voormalig natte droom en pin up-model Katie Price, beter bekend onder haar artiestennaam Jordan, aan de haak.

Gelukkig heelt tijd alle wonden. Want inmiddels kan ik het nummer best waarderen. Het staat hoog in mijn persoonlijke zomer top 10. Gewoon omdat het zo’n heerlijk zonnig en vrolijk niets-aan-de-hand-nummer is. En dat overdreven gedoe met die buikspieren? Ach ja… Met zijn 42 jaar zal al het vrouwelijk schoon hem inmiddels toch ook gewoon voorbij lopen. Toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten